donderdag 6 mei 2010

Styletoday.nl

Pretty Penelope nieuwste aanwinst van Lancôme

Lancôme heeft de Spaanse schone Penélope Cruz gestrikt voor hun nieuwe campagne van het parfum Trésor. De foto’s voor de advertentie werden afgelopen week al geschoten door niemand minder dan fashionphotographer Mario Testino.

De fotoshoot vond plaats op een balkon van het bekende Hotel de Crillion in het romantische Parijs. Op de uitgelekte foto’s is te zien dat ze niet alleen zal schitteren in de campagne. Ze heeft gezelschap van een niet te versmaden man.

Lancôme is erg blij met hun nieuwste aanwinst. “Penélope is beautiful, kind and a true artist. We are sincerely thrilled that she is now part of the brand”, aldus Kerry Diamond, hoofd van de public relations afdeling van Lancôme.


De 36-jarige beauty weet wel raad met fashion- en beautydeals en heeft er dan ook al een aantal noemenswaardige op haar naam staan. Denk bijvoorbeeld aan de campagne van Lancôme’s moederbedrijf L’Oréal en natuurlijk de samenwerking tussen Mango en de Cruz zusjes.

Op dit moment is Kate Winslet nog het gezicht van Trésor. In de herfst zullen we pas de foto’s van Cruz kunnen bewonderen in magazines (en vast wel in abri’s tijdens de kerstperiode).

Bron: wwd.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten